Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Diane Dijkgraaf en ik ben als kunstzinnig therapeut werkzaam in mijn eigen praktijk. Naast mijn eigen praktijk werk ik een aantal dagen per week als begeleider op een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Tekenen en schilderen is vanaf mijn jeugd al een passie en hierin heb ik mij steeds meer ontwikkeld door allerlei cursussen en opleidingen te volgen.

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen die de volwassenheid reeds bereikt hebben. Op het moment dat mijn kinderen zelfstandiger werden ben ik weer gaan studeren heb in 2012 mijn bachelorsdiploma kunstzinnige therapie aan de HS Leiden afgerond. Tijdens mijn studie kwam voor mij alles samen, mijn verpleegkundige achtergrond, interesse in psychologie en passie voor kunst. Na mijn afstuderen heb ik mijn eigen praktijk voor kunstzinnige therapie, ‘KleurKracht’ opgezet. Hierin begeleid ik met veel enthousiasme en gedrevenheid kinderen en volwassenen.

Ik voel mij als therapeut een kleine schakel in het proces, waardoor iemand in staat is de stappen te kunnen zetten die nodig zijn om een ontwikkeling of verandering teweeg te brengen. Het persoonlijk contact en het samen een stukje op weg gaan, is steeds weer een heel bijzonder traject en maakt dat ik dit werk met hart en ziel kan doen.

Neem contact met mij op voor verdere informatie en kosten voor de cursus.

Neem contact op