Beeldende therapie

voor kinderen die liever doen dan praten

Ervaringen

  • Ik ging op de vrijdagmiddag naar Diane. Van de hele week school was ik dan erg moe, maar als ik dan bij Diane was geweest had ik altijd weer energie.

  • Toen mijn man en ik uit elkaar gingen, had ik besloten dat het voor mijn dochter goed zou zijn om in therapie te gaan om haar gevoelens te verwerken. Ze is erg gesloten en liet niets merken van hoe ze over de scheiding dacht.
  • Ik kwam via internet bij Diane terecht. Het sprak me erg aan dat mijn dochter op een creatieve manier wel haar gevoelens zou kunnen uiten. Tijdens de therapie kon ze door middel van kleuren, kleien en andere vormen van creatief bezig haar gevoelens vorm geven. Ze ging door een proces heen en toen de therapie klaar was, was ze echt een sterker meisje geworden met meer zelfvertrouwen. Ik ben erg blij dat ze deze therapie gedaan heeft.
  • Voor mijn zoon was deze therapie een belangrijke en positieve stap in zijn ontwikkelingsproces. Hij genoot van de rustige sfeer bij Diane. Dankzij de therapie leerde hij Diane te vertrouwen en zijn gevoelens en emoties te uiten. Hierdoor kreeg mijn zoon een duidelijk besef van wat er bij hem gebeurt als hij opeens boos wordt. Dit besef heeft hem geholpen om zijn emoties te herkennen en zijn gedrag beter onder controle te houden. Ook na de therapie werkt dit nog steeds en hij is zich beter bewust van zijn gedrag. Sinds de therapie is het gedrag van mijn zoon verbeterd en hij voelt zich ook beter, vooral op school waar hij veel last van zijn boosheid had. Het volgen van de therapie was echt de moeite waard.
  • Ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb de cursus gevolgd. De cursus is mij zeer goed bevallen omdat ik het erg leuk vond om te doen en het heeft mij verder geholpen met mijn zelfvertrouwen in mijn leven. Ik raad het zeker aan!
  • Voor mijn zoon was het een leerzame ervaring. Hij zegt dat hij het als heel leuk ervaren heeft en dat hij  zijn gevoelens goed kon uiten. Met elke nieuwe opdracht leerde hij zichzelf een beetje beter kennen. Diane vond hij fantastisch, hij kon bij haar zichzelf zijn. Zij is ook heel rustig en dat werkt door in de sfeer. Hij heeft last van ADHD en het drukke gedeelte zit in zijn hoofd. Hij heeft kunstzinnig therapie als heel rustgevend ervaren. Na afloop van de therapie ging hij ook vaak tekenen.  Het was ook heel bijzonder om te ervaren hoe er uit een tekening een  diagnose gesteld werd, waarin ik mijn kind herkende, het hele verhaal dat verteld werd klopte. “Het was een waardevolle ervaring op weg naar volwassenheid.”

Wil je contact met mij, gebruik dit contactformulier

of de Whatsapp knop

9 + 5 =