Ervaringen

De powertraining heeft onze zoon geholpen om meer zichzelf te kunnen zijn en te focussen op zijn (eigen) talenten.
Hij vond het heerlijk om bij Diane, in een klein groepje, creatief bezig te kunnen zijn en zich op die manier te uiten.
Het lukt hem steeds beter om te benoemen wat goed gaat of waar hij trots op is; zijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen!
De gemaakte kunstwerken en het ‘complimenten doosje’ hebben een speciale plek op zijn kamer.
Dankjewel Diane, wat heeft onze bink veel van (en bij!) jou geleerd!

Toen mijn man en ik uit elkaar gingen, had ik besloten dat het voor mijn dochter goed zou zijn om in therapie te gaan om haar gevoelens te verwerken. Ze is erg gesloten en liet niets merken van hoe ze over de scheiding dacht.

Ik kwam via internet bij Diane terecht. Het sprak me erg aan dat mijn dochter op een creatieve manier wel haar gevoelens zou kunnen uiten. Tijdens de therapie kon ze door middel van kleuren, kleien en andere vormen van creatief bezig haar gevoelens vorm geven. Ze ging door een proces heen en toen de therapie klaar was, was ze echt een sterker meisje geworden met meer zelfvertrouwen. Ik ben erg blij dat ze deze therapie gedaan heeft.

Voor mijn zoon was deze therapie een belangrijke en positieve stap in zijn ontwikkelingsproces.

Hij genoot van de rustige sfeer bij Diane. Dankzij de therapie leerde hij Diane te vertrouwen en zijn gevoelens en emoties te uiten.

Hierdoor kreeg mijn zoon een duidelijk besef van wat er bij hem gebeurt als hij opeens boos wordt. Dit besef heeft hem geholpen om zijn emoties te herkennen en zijn gedrag beter onder controle te houden.

Ook na de therapie werkt dit nog steeds en hij is zich beter bewust van zijn gedrag.

Sinds de therapie is het gedrag van mijn zoon verbeterd en hij voelt zich ook beter, vooral op school waar hij veel last van zijn boosheid had.

Het volgen van de therapie was echt de moeite waard.

Ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb de cursus gevolgd. De cursus is mij zeer goed bevallen omdat ik het erg leuk vond om te doen en het heeft mij verder geholpen met mijn zelfvertrouwen in mijn leven. Ik raad het zeker aan!

Ik ging op de vrijdagmiddag naar Diane. Van de hele week school was ik dan erg moe, maar als ik dan bij Diane was geweest had ik altijd weer energie.

Voor mijn zoon was het een leerzame ervaring. Hij zegt dat hij het als heel leuk ervaren heeft en dat hij zijn gevoelens goed kon uiten. Met elke nieuwe opdracht leerde hij zichzelf een beetje beter kennen. Diane vond hij fantastisch, hij kon bij haar zichzelf zijn. Zij is ook heel rustig en dat werkt door in de sfeer.Hij heeft last van ADHD en het drukke gedeelte zit in zijn hoofd. Hij heeft kunstzinnig therapie als heel rustgevend ervaren.Na afloop van de therapie ging hij ook vaak tekenen. Het was ook heel bijzonder om te ervaren hoe er uit een tekening een diagnose gesteld werd, waarin ik mijn kind herkende, het hele verhaal dat verteld werd klopte.”

“Het was een waardevolle ervaring op weg naar volwassenheid.”

Een moeder

Een moeder